Mobiele fietsenmaker in Leiderdorp

info@voorfietsen.nl - 0172-260088

Mobiele fietsenmaker in Leiderdorp

Mobiele fietsenmaker in Leiderdorp

Zoek je een mobiele fietsenmaker in  Leiderdorp omdat je pech onderweg hebt en wil je graag zo snel mogelijk geholpen worden? Bel ons dan nu nog op. Wij staan direct klaar om jouw fiets op locatie te komen repareren.

Onze mobiele werkplaats is uitgerust met de beste gereedschappen en onderdelen zodat wij jou snel weer op weg kunnen helpen.

Mocht het zo zijn dat je fiets niet op locatie gemaakt kan worden dan krijg je een leenfiets van ons zodat je gelijk weer verder kan fietsen.

Mobiele fietsenmaker Leiderdorp

Onze voordelen in Leiderdorp

Afspreken thuis, op je werk of onderweg

Reparaties aan alle soorten fietsen

Ook in de avonden en het weekend

Prijsopgave vooraf, dus geen verrassingen

Leenfiets beschikbaar

Geen voorrijkosten of abonnement

Uitstekende kwaliteit tegen eerlijke prijs

Direct een fietsreparatie in Leiderdorp nodig ?

Play Video

Onze Online Winkel

De mobiele fietsenmaker in Leiderdorp maakt niet alleen heel snel jouw fiets. Maar in onze webshop vind je ook nog eens alles voor jouw fiets om goed en veilig op reis te gaan. Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal hebben? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Fietsen in Leiderdorp

In Bodegraven zijn veel mooie fietsroutes. Een echte aanrader is het Meije – Meijepad Rondje vanuit Bodegraven  Deze heerlijke route laat een mooi stuk van Bodegraven  zien. Onderweg kan je genieten van onder andere de watertoren aan de Meije. Alle ingrediënten voor een mooi fietstocht zijn al aanwezig en mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan aan je fiets, dan is onze mobiele werkplaats snel bij jou om je fiets te repareren .

Onbezorgd op de fiets

Winkelmand