Mobiele fietsenmaker in Zoetermeer

info@voorfietsen.nl - 0172-260088

Mobiele fietsenmaker in Zoetermeer

Mobiele fietsenmaker in Zoetermeer

Zoek je een mobiele fietsenmaker in Zoetermeer omdat je pech onderweg hebt en wil je graag zo snel mogelijk geholpen worden? Bel ons dan nu nog op. Wij staan direct klaar om jouw fiets op locatie te komen repareren.

Onze mobiele werkplaats is uitgerust met de beste gereedschappen en onderdelen zodat wij jou snel weer op weg kunnen helpen.

Mocht het zo zijn dat je fiets niet op locatie gemaakt kan worden dan krijg je een leenfiets van ons zodat je gelijk weer verder kan fietsen.

Fietsenmaker Zoetermeer op locatie met onze mobiele werkplaats

Onze voordelen in Zoetermeer

Afspreken thuis, op je werk of onderweg

Reparaties aan alle soorten fietsen

Ook in de avonden en het weekend

Prijsopgave vooraf, dus geen verrassingen

Leenfiets beschikbaar

Geen voorrijkosten of abonnement

Uitstekende kwaliteit tegen eerlijke prijs

Direct een fietsreparatie in Zoetermeer nodig ?

Play Video

Onze Online Winkel

De mobiele fietsenmaker in Zoetermeer maakt niet alleen heel snel jouw fiets. Maar in onze webshop vind je ook nog eens alles voor jouw fiets om goed en veilig op reis te gaan. Ben je nieuwsgierig naar wat we allemaal hebben? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Fietsen in Zoetermeer

In Zoetermeer zijn veel mooie fietsroutes. Een echte aanrader is het Zoetermeerse Plas – Molen “de Haas” Rondje vanuit Willem Dreeslaan.  Deze heerlijke route laat een mooi stuk van Zoetermeer zien. Onderweg kan je genieten van onder andere de Zoetermeerse plassen en diverse mooie molen. Alle ingrediënten voor een mooi fietstocht zijn al aanwezig en mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan aan je fiets, dan is onze mobiele werkplaats snel bij jou om je fiets te repareren .

Onbezorgd op de fiets

Winkelmand